WAWAN GUIDE



How to speed up computer version1 (Error checking, Disk Defragment, and Disk Cleanup)



Hello good morning all:)

In this discussion time I want to share some tips on how to speed up loading of your computer using any tools recomended by Microsoft they are Error Checking, Disk Defragment, and Disk Cleanup.
Here are some things that are highly recommended by Microsoft for all users of Windows operating systems.

There are three things that need to be done periodically to maintain your computer system. Well, if this is done routinely at least (1 month), then loading your computer will run in Optimal.

Cleaning the Malware on computer using Norman Malware Cleaner (Free Download Norman Malware Cleanter)

This is one free tool that can be used to clean a malware on your computer. Norman Malware Cleaner is a Norman program utility that may be used to detect and remove specific malicious software (malware).
Note that Norman Malware Cleaner should not be used as a substitute for running normal proactive antivirus protection, but rather as a reactive tool to handle systems that are already infected.

How to create an automatic bibliography using Ms.Word 2007

One of the benefits of Ms.Word 2007 and the latest versions Ms.Word is providing convenience to our users to do the typing. For example in writing a book, thesis, journals or other scholarly writing that requires Bibliography .
The purpose of making this automatic bibliography is to accelerate the work and avoid false writing of the bibliography.

Changing the format of inches to centimeters in Word 2007

Sometimes, we found  special format writing for a several documents. For example, in typing thesis, each faculty sometimes give different formats.Examples in the Univ. Udayana Department of Mathematics provides a proposal and final task writing format as follows:

Top margin         : 4 cm
Right margin       : 3 cm
Bottom margin   : 3 cm
Left margin         : 4 cm

Membuat profil internet dengan menggunakan telkomnet instan

Menginstall modem USB dengan berbagai profile internet lebih mudah bila dibandingkan dengan menggunakan modem internal yang ada di komputer (yang dicolok pake kabel telepon)

Saya pernah disuruh memperbaiki sama orang yang bilang "Mas saya kan pake internet di rumah.... kemaren anak saya umur 4 tahun ngutak ngatik.... trus saya mau internet jadi gak bisa.... bisa tolong perbaiki mas"

langsung aja tak jawab "bisa" wuezzz langsung dah ke rumahnya....
WELEH WELEH.... ternyata yang di pake komputer tahun 2003.... dan modem yang dipake adalah modem internal yang pake kabel telepon di belakangnya.... madak.... gak ngerti aku nok.... jaman gini modem pada pake yang easy install euy.... yang gini ribet....:)

Cara membuat program C++ untuk membilang suatu angka menjadi kata-kata bahasa indonesia

Berikut adalah contoh program C++ yang saya buat karena merupakan soal UTS dari kampus...hehehe (ngulang mata kuliah)
Nie program saya buat seharian sampai tidak tidur...hahaha

Sebenarnya ada banyak algoritma untuk membuat program seperti ini...

Meningkatkan traffic website atau blog dengan pemilihan keyword yang tepat (Google Insights)

Search engine merupakan salah satu halaman yang paling sering di datangi oleh para pengguna internet. Tak jarang bahwa search engine sering digunakan sebagai halaman utama (home page) pada setiap browser yang ada pada komputer para netter. Oleh karena itu tidak mengherankan apabila traffic dari search engine sangatlah tinggi.

This template is designed by Budi Setiawan
Theme : Simplicity is fun banget v.2
Copyright 2011